Grämer mig

Att jag inte har tagit tillvara de gamla tackorna tidigare, för dess kött var så mört, så mört – jag var ju tvungen att provsteka lite i morse för att se om det är värt att paketera – och mmm, godare än oxfilé!

Trött i benen av allt stågående, men nu måste jag lämna det, för att röra på mig lite. Ska nämligen jobba. Suck.

Inte så mycket att förtälja i övrigt, men det var trevligt att Charlotte tog medalj!

Nå jo, en sak som inte är så trevlig, för det kostar onödiga pengar – att min Saab har varit hos farbror doktorn som upptäckte att xenonmotorn under bilen var kaputt, d v s inte bara rutan som spruckit av alla jädrans Northland gupp! Elller är det Trafikverket, eller Svevia, eller vägbyggesentreprenören jag ska vara sur på? Eller mig själv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *