En lång dag

Och inte blev jag klar… Lådorna är ännu kvar i kallvinden, men det är mest bara förpackningsbitar kvar. Stressar inte, eftersom kvalitén verkar vara toppen, och vinden håller perfekt kyltemperatur.

Om jag blivit expert? Nej, hur jag än försöker läsa, så får jag inte bogen att bli en snygg fiol. Och egentligen skulle jag vilja såga upp det mesta till kotletter, men det blir lite väl tufft med handsåg.

Ja, det är mycket jobb med kött. Men det är det värt! Och jag hade nästan glömt bort hur behagligt lammkött är att hantera, eftersom den senaste slakten var 2007. Dumt nog har jag inte tagit tillvara gammeltackorna som jag av åldersskäl har måst avliva, men nu gjorde jag det, för slaktaren sade att den såg bra ut.

Nej, nu måste jag sova en stund, så att jag orkar fortsätta i morgon (och nej, jag har inte sågat på mitt fina ekbord).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *