Hur många faser finns det?

Det kunde steffen inte svara på, när jag efter min stridsparsredovisning inför beslut i fas 5 och 6 undrade. Hm, och här tolkar jag svaret

http://www.polissamordningen.se/page/faq

7

Hm, hm. Polisen, eller någon/några i utredningen, verkar vara betuttade i 7! Sju regioner, sju faser – sju sovare? http://sv.wikipedia.org/wiki/Sjusovare

Idag har jag varit på arbetsplatsträff i Övertorneå. Och förutom att höra att det finns fler än jag som tycker att Lantmäteriet beter sig underligt med stolpskott, så har jag fått fundera på “poliskultur”, att definiera det för fienden, och sedan också ge dem två anfallsförslag, både plan A och B i ett…. och jag gick på det!

Attans också. Att jag inte var smartare än så! Grrr.

Jag avslöjade att kulturen är sammanhållen, lojal, konservativ och hierarkisk (men med ett otydligt ledarskap i en intern matris)… men nu tänker jag inte vara så dum att jag avslöjar stridsplanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *