Viltstek i gryta

Dagen och kvällen räcker inte till, så nu tar jag natten i anspråk för att få stekt den stek jag skulle ha stekt tidigare. Mötet och fåren drog ut på tiden, men vad gör det när jag har sovmorgon. Mmm, doftar gott av lök och peppar, även om jag inte är hungrig. Gör det klart för i morgon, eftersom jag borde ha gjort det redan igår, då köttet legat tinat i kylen.

Nam, nam. Egen mat har börjat bli det bästa. Och i morgon blir det nog sötpotatis i klyftor till. Idag åt jag en plocksallad från ICA, och det var mättande och gott. Men, jag förstår inte hur Ingela kunde tycka att det vita bollarna var underbart goda – för de smakade ju ingenting! Ngn ost skulle det vara.

Trött i skallen är jag, efter att ha suttit i receptionen, tagit upp anmälningar, och sen mötet. Fåren, de är skön omväxling såna gånger, även om jag kan bli lite trött på dom också ibland. Som i morgon, det första jag måste tänka på när jag kliver upp, är nytt hö.

Om jag är höallergisk, undrade Markku, när jag hostade lite hårdare igen. Nej, sade jag, det beror på att jag har varit i brandrök. Mina luftrör är känsliga, och det värsta just nu är den nya vita civilbilens “oljepanna”. Den ångar på alltid en stund även inne i garaget, usch!

Radon, sot, damm, och idag blev det lite passiv rökning också, när jag och Katri skulle sätta upp Riksförbundsskylten på den plats Satu såg ut, med god smak. God smak, det tror jag även att min steksky får – måste gå smaka!

Och titta bl a på det här medan jag väntar

http://www.youtube.com/watch?v=s1S4uJRmfCo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *