Vart på bio

Pajala… Nya Pajala… söndag kväll, dött på byn, en bil på Konsum, några tankade som jag, och på bion var vi bara 3 personer, en mamma, en dotter, och så jag. En fin salong, bra bioduk, och filmen var sevärd. Reagerade dock negativt när den här sången fick huvudpersonen att hoppa in i en helikopter som kördes av ett fyllo!

http://www.youtube.com/watch?v=AFks9A9TCF0

Vad jag har sett för film? Minns inte, men han hette Mitty eller nåt sånt i efternamn, och var lite schizofren med sina dagdrömmar, men det var i alla fall en film med bra slut. En av de sämsta filmerna jag har sett ur den vinkeln, är en vargfilm, som jag inte heller minns namnet på. Det var ett plan som störtade i vildmarken, och vargexperten som var självmordsbenägen, skulle rädda alla, men drog i stället alla in i döden, i sin omedvetna och respektlösa vandring rakt in i vargens hem.

I övrigt har jag haft en skön helg, och kärleken till Markku flammade till när vi mekade med traktorn. Det är märkligt det där, hur jag går i gång på aktiviter med motormaskiner och analytiskt tänkande! Såg hur han gick in i sin meckartrans och tänkte, och då tänkte jag – Aaah!

ISTP, det är där Alfa-tiken bor.

INTP, där söker häxan sin bror?

http://www.16personalities.com/istp-personality

http://www.16personalities.com/intp-personality

Typ 50/50 – och i gott sällskap i bägge! Gjorde MBTI-testet för några år sedan via jobbet.

(Varför Markku inte var med på bio? Han kan varken svenska eller engelska, och själv kom jag hastigt på att jag måste titta upp Polismyndighetens julklapp 2012, innan de går ut, biobiljetterna)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *