Leka på riktigt?

Nästan så att jag kan göra det, säga att jag leker häxa på riktigt ibland… om man jämför mitt inlägg Pam Pam Pam från 15 januari, där jag kände “något” in the air, och stirrade på Principals tuttar… och så dagen efter uppstod ju kalabaliken om denna tjejs amningsbilder!

https://www.google.se/#q=kumpula+ammar+facebook

Jag känner inte tjejen, men via finska YLEs nätsida, lyckades jag forska fram den fina originialbilden från hennes blogg. Visst är den fin!

http://karriis.com/2014/01/18/hur-allt-borjade/

Ja, och nu fick jag via min facebooksida reda på att det är en av mina kusiners sonhustru. Alltså, vi är inte släkt, men jag gillar skarpt hennes förmåga till snabba och reaktionära åtgärder!

Men, hur hade det gått om vi hade levt under Putin? Eller i USA, för då hade bilden med all säkerhet tagits bort? Där visar man inte sånt ens i sena kvällsfilmer. Nå, nu bor vi tur nog i Sverige, varifrån en skådespelare spelar Viking i England, och inte ens där visas naken hud, annat än på mannens bröstkorg och kvinnans vader…

http://www.history.com/shows/vikings/cast/floki

(en Irländsk/Canadensisk serie på finsk TV – Markkus nya favorit!)

Om jag använt fel ord? Nej, jag tycker att hon agerat snabbt och reaktionärt, sett ur människans historia. Det är de som vill förbjuda bilden som är radikala!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Reaktion%C3%A4r

Och nu växeltänker jag… att är det därför, att de har Vikingarnas mentala förmågor, som norrmännen sägs vara så glada och trevliga jämt? (när de inte krigar)
http://www.visitnorway.com/se/Om-Norge/Historia/Vikingar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *