Tidigarelagd deklarationshjälp!

En nyhet att tänka på, för dig som har handlat varor eller tjänster med VAT-numret i Finland

http://www.skatteverket.se/omoss/press/pressmeddelanden/riks/2014/2014/tidigaremomsdeklarationforforetagmedeuhandel.5.77dbcb041438070e0398fba.html

Det har jag. Och även blivit utsatt för en omvänd kontroll, d v s att den jag köpte av, var tvungen att få in mitt VAT-nummer i efterhand.

Och nu tänker jag på det jag skulle skriva om, Autio-bron… för den kändes ovanligt “gupplig” i eftermiddag när jag körde hem… hm, tänk om den krackelerar av den hårda belastningen i extrem kyla? Vilotiderna för den är också lite väl korta tycker jag, d v s att det inte är rött i många sekunder efter 90 ton, för 60 ton osv.

Nå, det är nog bara jag som har livlig fantasi… eller? Om man ska tro min f d sambo, så är livlig fantasi ett tecken på hög IQ… och då kan jag ju har rätt också? Nej, man måste nog ha lite ingenjörspoäng för att kunna uttala sig om känslor för en bro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *