Hallelujaskönt

Halvsitter i min säng, och har precis pratat god natt med Markku. Och det känns fantastiskt att ännu på det filosofera öga mot öga med mig själv, här.

Har ni kanske undrat hur det gick för min nya kudde? Ja, den fick godkänt med råge, och jag sover hela nätter igen. Hostan har också varit som borta ett par dagar, men nu känner jag att det kliar i bronken, och hostar igen, torrt dock. Att det kliar, kan vara slutet på en läkningsprocess. Sen tror jag nästan att jag har haft främmande partikel där, eftersom jag en natt vaknade av en rejäl attack, och hostade upp ngt hårt, likt kutterspån eller hö. Svalde dock det innan jag hann undersöka… men efter det blev det alltså bättre.

Nu känner jag mig lite mer avslappnad också, när det inte är så kallt ute mer. Och det ger även hopp om att våga sig ut på skidor snart. Men det som känns mindre bra, är att jag gick och drack kaffe i kväll. Ögonen är nu för pigga för att sova, så jag ska ta och surfa på facebook en sväng, det är där allt händer numer – t o m Blocketannonserna har flyttat dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *