Oj, nu har jag bredband!

Har långt innan jul redan fått en s k router från Telia, men tog mig inte tid förrän nu att koppla in den – och ohoj, vilket snabbt trådlöst nätverk jag har fått! Men hur går det för de övriga? De som tog bredband via kommunen? Vet att Nilsson på andra sidan vägen har kopplat in det fungerande, men hört att många andra får vänta. Allt från att kabeln är frusen till vad? Nej, jag tog inte det, eftersom det kändes som att jag skulle gräva fast mig på något sätt. Och nu måste jag prova den här lite till, för se om det är annat också som har blivit snabbare, inte bara bildbytena när jag klickar.

Ska nu ta lap-topen under armen, och sätta mig i gungstolen i köket, och det utan att behöva dra med mig den långa sladden. Lyxigt!

Coolt, nu sitter jag här. Och ser att min nya kaffebryggare har slagit av sig själv efter 40 minuter. Den hade inte bara aroma-effekt, som gör en effektivare bryggning av en mindre mängd, utan även denna välkomna säkerhetsdetalj.

Ja, även youtube och facebook är ännu lite snabbare nu, men det bästa av allt – jag känner mig avslappnad och fri när jag kan sitta i gungstolen, stå vid mitt höga barbord osv. Och, nu ska jag knalla ner till mor och far också, för att testa, och kanske impa lite? De är nämligen inte alls inne på det här med datorer, och att man kan söka på allt på Google, se väder osv.

Visade vädret, det var det enda som intresserade, för annars var det TV-rutans skidåkning som gällde. Nej, nu måste jag gå ut en sväng igen och kolla de liv jag har ansvar för. Djur, men tänk de som har ansvar för människor! Och även de som inte har det, kan ju hålla ett litet öga på ensamma gamlingar i omgivningen. Så att de mår bra och inte fryser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *