Hamnade i snurren

Hjärnan har börjat tugga nät, och jag känner mig seg och trött, inte bara i lungorna. Inte bra det här med facebook, google, blogg, olika intressenätverk som man kan logga in på, om man inte har en begränsning som sätter stopp.

Det som väckte mig, var att Markku bryter mönster! Han ringde nyss hemkommen från skogen, eller rättare sagt kommen till garaget, där han ännu satt kvar i den varma bilen och ringde. Hm, antingen tänker han inte åka hem, och därför ringde han från bilen och sade “jag ringer dig i morgon innan jag kommer”, eller, så vill han att jag ska tro det, och därför ringa honom om en stund…

Och vad gör jag? Fortsätter att vara tråkig, seg, och krasslig, och inväntar att han kommer i morgon. Om han nu inte blir sjuk innan dess? För även han hade fått lite känningar.

Nej, jag är för gammal för partjafs. Och nu har jag funderat färdigt på det där med stock. Att sova som en stock, ska nog ha en fortsättning med ordet “faller”. Att man sovit hårt och tungt, som en stock som fallit.

http://www.metsavastaa.net/files/metsavastaa/litteratur/arbete_med_motorsag.pdf

Inte läsa nu. Nu sova och kurera sig! (Pusu pusu Markku)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *