Sovit som en helikopter

Allt – som glasögon, mobiltefoner, extra kuddar, Markkus täcke mm – har flugit ner på golvet, när jag sprattlat i sängen i nästan 2 dygn… hm, fick helt plötsligt feberfrossa på jobbet, och det var precis så att jag orkade köra hem, där jag alltså varit sängliggande i 39 graders feber.

Nu har jag äntligen orkat mig upp, och kunnat äta och dricka på egen hand. Och funderar, hur klarar sig de som är helt ensamma en sån här period? Det är en sak att kurera sig själv i sängen, det kan alla, men att få värmande dryck att dricka, en lös havregrynsgröt att äta, när man inte orkar hålla sig uppe?

Att besöka toan, det fick huvudet att vilja sprängas… och färgen på urinen samt spegeln fick mig att fundera – har mina njurar slagits ut? Kastat vatten, det stämde på färgen, medan ansiktet var gulorange som urin… och svullet. Usch!

Men det var då det. Nu har jag bara 37,4 graders feber, och huvudvärken som hållit mig sängliggande är borta. Hosta i bronkerna och tung i bihålorna, men krafterna i övrigt är kvar, och nu vet jag var febergränsen för min blogg går… för det var alltså helt omöjligt att ens tänka blogg igår!

Mamma har pysslat mig, och pappa fåren, så nu ska jag gå ner och säga tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *