Host host

Känner mig lite förkyld av 3,5 nya kilometrar och nästan 10 gånger till på skoter, utan att duscha i mellan… för att invänta kvällens bastu.

Och kanske inte så konstigt det, förkylningar, med tanke på vinterdrag och regn… usch, och så halt det också var stundvis, vägen bara blänkte av fukt.

Men, när jag kom till Autiokokorsningen, så fick jag se dagens +, och det var en gruvlastbil som snyggt och profsigt svängde in mot Kaunis, utan att göra anspråk på den andres körfält – helt perfekt båge, och jag tror att det var en tjej som körde!

Nej, nu måste jag jobba, och se om det har hänt något som områdespolisen kan delge på facebook

https://www.facebook.com/polisen.ostranorrbotten

(där klockan verkar gå rejält efter!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *