Det nya året – 2014!

Välkommen, och nu har jag bestämt mig – mitt löfte blir att jag ska börja åka skidor igen!

Tittade på fotona från igår kväll, och såg en svullen boll… med kinder som, jag vet inte vad. Håret, det är lätt att fixa, bara att gå till frisören (inte vart på 1 år!), medan hälsan kräver lite mer – knep!

Ja, när det nya året sprakade in med dunder och brak, så tändes idén fördolt i min hjärna – att jag ska satsa på nya skidor, för att tvinga mig ut… Hm, men i första affären höll det på att gå åt skogen, för säljaren började stressa affär, med röda pjäxor och helt okända skidor dessutom… men sen i den andra affären, där stämde kemin bättre, och när han lugnt plockade ner det femte paret pjäxor för provning, som var de sista i sitt slag, och sade att skidorna jag valt tål att jag går upp till 80 kg – så tändes plötsligt mitt hopp om att jag nog kan komma lyckas hålla formen på ett skönt, naturligt och trevlig sätt!

Belåten och mätt – efter att ha ätit oxfilé både i går och idag – d v s ett gott slut, och ett gott nytt år!

Kiitos Markku, ja hyvää uutta vuotta! Nyt otetaan tipaton Tammikuu…

(och det här med utprovning av skidor är en hel vetenskap…
http://www.skistart.com/swe/vinter/langdskidakning-langdskidor/langdskidor/fischer-rcr-classic-langdskidor-20838.html?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *