Som en boomerang

19.21 skrev jag, 19.24 skrev NSD – tvärtom!

http://www.nsd.se/nyheter/tornedalen/northlands-forsta-stora-leverans-8138287.aspx

Vilken märklig slump, funderar jag, som har varit till aborginernas hemland. Egentligen är jag ganska less gruvan och dess runtomkring spektakel, men måste ändå nämna att det blir ett fint ljussken på himlen därifrån!

Igår åkte vi spark, Markku och jag, till bron, och idag åkte vi skoter i skogen. Båda gångerna kunde vi konstatera att candela är stark, både väst och öst om vägen. Så det är ju helt perfekt och synligt för ett plan som behöver nödlanda, en bred och lång raksträcka Bert-Ove Johanssons väg.

Vad mer är perfekt? Inte så mycket, och jag funderar på nyårslöfte, medan jag mumsar julens choklad och tomteskum… för att snart läsa “Läsarnas hälsosucce: Så fick vi ny kropp!” och “Så blir 2014. Stort Astro.” Amelia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *