Vad ska vi med media till?

Är det för att veta vad fläskfilé kostar på Kvantum?

Jag funderar… och jämför – rakt av!

http://polisen.se/Norrbotten/Aktuellt/Handelser/Norrbotten/2013-12-22-2054-Olaga-hot-Pajala/

http://www.kuriren.nu/nknyheter/slog-sig-in-i-lagenhet-med-yxa-7248696.aspx

http://www.nsd.se/nyheter/slog-sig-in-hos-grannen-med-yxa-8130927.aspx

Polismyndigheten står för uppgiften efter 17 timmar, och den enda skillnaden i media är, att Kuriren har klippt och klistrat in det drygt en timme innan NSD, utan att forska efter mer och vinkla nyheten. Det här var bara ETT exempel.

Ja, jag tycker att mediastaten Sverige har blivit som Putin eller Kina, och det värsta av allt, är att borgerliga Kuriren skriver precis likadant med samma “layout” som socialistiska NSD – så det finns inget val eller möjlighet att själv fastställa “mitten” nå mer.

Konstigt, och valet är så nära. Eller, kanske inte så konstigt, för sossarna har lagt vantarna på Julkalendern som når ut till hela familjer, och gratis hjärntvättar stora som små!

Läskiga statsministern… tänk själv, han har många exakta utseendedrag med Reinfelt, även om Fredrik är snyggare. Statsministerns son är en kopia av Fridolin, och de övriga karaktärerna som är “snälla och förståndiga innerst inne”, de liknar… (?)

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4394436

Vi får väl se hösten 2014 och längre in i framtiden!

(och hoppas på att Google börjar föra ett bra sökregister med geografisk uppdelning “undersökande och kritiskt granskande” bloggar att läsa!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *