Min vardag

Idag har slungan gått tungt, då jag plogade både ny och gammal snö som blivit liggande. Tänkte på morgonen skriva en blogg, och fortsätta på mitt virkestänkande, men jag fick omprioritera och rycka ut. Sen har jag varit till Finland också en sväng, tankat diesel och köpt foder, samt hälsat på syrran.

Fick faktiskt lite julkänsla när jag var till K-affären, och där var knökfullt med folk, bekanta som turister. Så, istället för att skicka julkort – hälsar jag GOD JUL så här!

Med min bagge som njuter när jag kliar den i örat, och en fin snötyngd rönn.

Det jag tänkte skriva om i morse är som bortblåst, men allt det jag skrivit om hittills, kräver att man är lite insatt i apteringen, annars kan man orsaka sig själv mer förlust än om man blir lurad av en köpare.

Och denna sång ska jag nu tillägna lilla Nanna, som verkade ha en stor idol som heter Emma, som lärt henne åka slalom i Ylläs! (lika många år som skidor, och det blev också många “som” 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=M-8ombTrT8A


“I wanna wish you a merry christmas” !

http://www.youtube.com/watch?v=AdmAF6fyXdg

One thought on “Min vardag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *