Avbrott i månsken

Ett olägligt strömavbrott på morgonen, men tack vare månskenet hittade jag att slå av väckarklockan. Sen var det bara att klä på sig i ficklampsskenet, och skynda ut, eftersom det var -18 grader kallt, och ingen motorvärmare som gått på… men, Saaben startade utan problem!

3-4 timmar såg strömmen ut att ha varit borta enligt timern, och jag kände också att det var lite kallt om näsan när jag vaknade. Nå, just innan jag skulle ut ur huset, så kom strömmen tillbaka, och jag kunde vända tillbaka och spola vatten i alla fall.

Men, så mycket annat blev det inte sölat, eftersom ytterplaggen redan var på. Så när jag var klar med fåren, körde jag till jobbet. Bra tänkte jag, för det tar säkert lång tid idag, när det är så mycket grävarbeten som pågår efter vägen. Men icket, inte ett enda stopp blev det!

Vad nu? Har knegarna redan tagit jullov???

Nej, nu ska jag ta och mäta mitt huvud…

http://www.nsd.se/inc/print/default.aspx?articleid=8115541&name=Skriv-ut

… och kontaterar att jag är extremt långskallig om jag mätte huvudskålen rätt, för det blev index 50, trots att jag lär ha samegener i mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *