Argbiggornas bigga

Grrr, det som skulle bli en trevlig kväll, slutade med blodsockerfall? Eller varför skulle jag annars ha blivit på så dåligt humör för att traktortanken var snustorr, att pappa redan hade plogat gården när jag kom hem, fastän jag tydligt sade att det slutar snöa först nu i kväll, och för att en av mina viktigare plogpinnar var väck! Den som ska visa mig var jag öppnar röränden när vårfloden kommer.

Nå, nu har fåren fått sitt nya hö, och röränden hittade jag igen, så jag kunde märka den på nytt, och faktiskt – jag har duschat också! Luktar inte höskunk som jag brukar, när jag varit där joxat. Less på inomhusfåren är jag, och de vill helst ha snö, men det är mer praktiskt att ge vatten.

Och nu kommer natten… men jag måste ännu ringa till Markku, för han ringde upp precis när jag var som grinigast – och jag sade rakt ut att “hejdå, jag ringer sen”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *