Mutta voi voi

Pitäiskhään alkaa taas uihmaan, niinko Wasikkaojan Bängti on jatkanut siittäko heitti töistä, että katoais taas tämä niskajäykkyys? Uiminen on siihen hyvä. Parkkarilla potkiminen taas pahentaa mie uskon, koska silloin jännittää, kuitenki nyt ko on niin hyvä fööri eikä santaa.

Ja huomena on sitten Lucia. Pittää muistaa kattoa TV:tä aamulla töissä, ja toivoa että ei mithään tapahtu just silloin. Olispa hauska nähä oikean Lucian, mutta missä? Oliskohan kirkossa?

Ei, mutta Korpilompolossa on Lucian huutokauppa http://www.svenskakyrkan.se/pajala

Ja voipihan se olla niin että mie saan nähä stjärngosseja illalla, koska mie lähen miesten fästhiin.

Nå, se on huomena, ja mitäs nyt? Puhelin soi, voi voi.

Mamma soli, Pajalasta, tyytyväisenä, käyny ja syöny Tannaloogilla naisten kans. Ja sinne mieki menen, miehen kans. Aina miehet, minun elämässä, ja mie olen vissiin ko mies? Kenties…

Markku svarade inte, för att han hade glömt telefonen hemma igår, och när jag ringde maskinen så var han just ute och fettade den innan passets slut… sade han, och det får jag tro på, dels för att jag själv brukar glömma min telefon och fetta traktorn, dels för att han inte har visat tendenser till sånt, som att medvetet inte svara, eller ljuga, vilket jag också har varit med om, med s k mansgrisar.

Miespossu? Kuka siellä?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sika

Just, just, joulukinkku tietää kuolemaa nöffe raukalle. Mutta semmonen se on tämä meän mailma, ja eihän siinä mithään ko hoitaa hyvin, ja rauhallisesti asiat. Joo, ja minun kinkku on jo boxissa, Suomalainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *