Synsk, väckt den björn som sover?

Igår såg vi en läskig film där en av ungdomarna var synsk och hade sanndrömar… och i natt drömde jag att jag med traktorskopan råkade öppna ett björnide på min gård av misstag… ett ide som blev en attraktion. Hm, men jag har glömt vad som hände med björnen, som var ett hot mot fåren.

Nu är det -39 grader kallt här, och jag har seglat omkring på facebook. Verkar som att flera andra har funderat som jag, för det var ovanligt mycket aktivitet på startsidan.

Kallt, kallt, kallt, var det allt? bh s jfsj ugufsfj…. säger häxan, och tar av sig pjäxan… hm, det händer mycket när hjässloben är mot norr udner min sån här http://www.google.se/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fcommons.wikimedia.org%2Fwiki%2FFile%3ADuodji_Saami_symbols_art_samiska_symboler_konst.JPG&h=0&w=0&sz=1&tbnid=bK82_vW6a0HFqM&tbnh=259&tbnw=194&zoom=1&docid=i-iO1nXH2XGoiM&ei=Xl6kUr2tH4qI4ASvu4DoCg&ved=0CAYQsCUoAg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *