Drömmar och kyla

Medan jag har sovit som en stock i soffan, under filten och med huvan på i min norgedräkt (one piece), så har pappa varit till bygdegården där vattnet ville till att frysa, mamma har kommit hem från sin IKEA-resa med syrran, och Markku har varit långt ut i skogen för att slå av 3 st webasto inför köldstoppet, så att batterierna sparas.

Ja, kylan tar hårt på min kropp, och jag önskar nästan att jag hade varit ett får. Med hår överallt, t o m i ansiktet. Klarar mig annars ganska bra där ute, men eftersom tårkanalerna verkar vara täppta, så rinner tårarna ner på kinderna fastän jag inte gråter, och fuktiga kinder blir snabbt kalla. Håret blir vitt av frost, och på något sätt går kylan in i öronen också, fastän jag har mössan nerdragen. Brrr.

Men nu ska jag sova gott, för fåren mumsade på som vanligt, och några kom typ gäspande ut från kojan liksom undrande vad jag springer där och stör dem mitt i natten. Helt oberörda av kylan, och det är ju skönt det. Tänka sig, att vi har haft -40 grader här idag.

Jaha, och vad kommer jag då att bli arg på? Att drömma om björnar, och i mitt fall att väcka en sovande björn, tyder enligt min mening på att man har ilska inom sig, och något kommer att väcka det inom kort. Nå, det är bara att vänta och se.

Eller, kan jag ha fel? Drömmen förutspådde mitt sovande i soffan kanske?

Björnen

Står för vila, visioner, insikt och styrka.

Attraktionen? En sån här? http://sv.wikipedia.org/wiki/Linbanan_Kristineberg-Boliden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *