Märklig vinter

Skulle hjälpa mamma att skyffla snö på Bygdegården igår, och upptäckte att snön rasat ner från taket! I slutet på november… Och samma natt, som det tydligen varit lite blida också, så har det börjat blåsa så kraftigt av torrsnö, att snön gjort vingar lite här och där – så det blev att ploga hårda kakor här hemma också. Men det är skönt, jag gillar att svettas med snön!

Vardagsmotion, det är den bästa rörelsen och styrketräningen. Utan den hade jag varit fyrkantig eller rund, och nu är jag trots allt lite atletisk. Tuttarna kändes också fylliga och fasta i morse, när jag kände igenom dem. Har inte varit på Ögrens mammografi, så det gäller att kolla dem alltid då och då.

En annan sak som är lite märklig, är att jag återigen drabbas av svidande punkter i halshuden när jag sitter här framför datorn. Ibland inga symtom, och nu svider det rejält, så pass att jag måste stänga ner luckan, nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *