1000-tals kollegor!

Vaknade innan klockan, och hjärnan hade plussat ihop 1+1 som vid en googlesökning, i den egna hjärnans uppfångade intryck… och så kom jag på att jag kanske måste förtydliga en sak?

När jag skriver här på min blogg att jag har haft en djup dialog med en “kollega”, så betyder det inte att det är Affe eller Micke i Pajala. Vi är tre poliser som har arbetsplatsen i Pajala, men i Sverige är vi ca 20 000, “Svensk Polis”, och bara i Norrbotten närmare 500.

Och nu när jag en gång är inne på Polisens organisation, så kan jag ju berätta att 2015 är Norrbotten borta som egen polismyndighet, för att ingå i en av de 7 regioner som bildas under Polismyndigheten Sverige.

Men att Rikskrim kommer att heta “Noa”… som Noa K, min berättelsefigur från 2009….det har jag ännu inte tagit till mig.

http://www.youtube.com/watch?v=TB_QQjiMoVo

Däremot Bibeltolkningen: “Änglar förekommer rikligt i Uppenbarelseboken där de är de varelser som verkställer Guds dom över världen på yttersta dagen. Till exempel är det sju änglar som blåser i sina basuner efter att de sju sigillen brutits, och därmed börjar jordens undergång.”

Kanske att jämföra med KS05 MP-logon som vi hade? Typ “Må rättvisan ha sin gång, så ock om världen går under därvid”.

Ja, även tjänstemän kan vara filosofer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *