Ovan helg

Jag och Markku brukar alltid speeda till 100% med gårdsgöromål, men i helg har vi varit sociala samt gått i affärer, och t o m ätit lunch på restaurang. Sen när kvällen kom, var vi båda förundrade över att kvällen var så ung när vi badat utebastu. liksom att vi hade mycket kvar att ge än.

Nå, vi får ta igen det idag, och det har börjat bra – han står och diskar min megadisk från hela veckan! Själv har jag fått lägga min energi på en massa onödigt lantmäteriläsande, sådant som redan är självklart. Men, med lite rutin, eller ganska mycket numer, så tar det inte så mycket ork ändå. Sen hörde jag att chefen i Haparanda, som verkat få ett personligt ont öga mot mig, hade blivit utbytt.

I chefens anda… det kan ibland gå ut över lagar och förordningar, även utanför den egna organisationen?

http://rodaberget.wordpress.com/2013/09/24/cheferna-visste-allt-om-romregistret/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *