Helt otroligt!

Och jag undrar vad jag har haft? Feber. Något annat kan jag inte säga med säkerhet, för nu är jag helt symtomfri! Och pigg… säkert för att jag upprepade kombinationen antibiotikatablett med indiansocker i hett vatten 1/2 timme efter, och det känns som att jag har hur mycket kraft och ork som helst. Provade att skotta lite snö också, och det gick bra. Fantastiskt, och jag måste säga att jag är förvånad på riktigt. Vad kan det ha varit för infektion, som är så känslig mot första hands valet Kåvepenin? Något i magen skulle jag ändå tro.

Nå, nu ska jag inte skriva mer om det, för det är inte så kul att läsa om sjukdomar och egenvård. Men, jag måste ändå nämna att jag lever upp till mina principer, och till middag har jag gjort pulvermos med extra mineralsalt och en magnesiumtablett… Ja, och det fick mig att fundera. Varför inte använda vitaminpillrena i matlagningen, lite diskret? Gillar nämligen inte att ta tabletter, för det känns så konstlat.

Omvänt skulle jag ju fundera, att vad får man i sig för tabletter utan att veta om det? Hoppas att indiankvinnorna inte har malt ner efedrin eller något annat konstigt i sitt goda socker…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *