Döden är närvarande

Hm, fick tråkiga nyheter. Min äldsta faster är riktigt trött, och min gladfinurliga förman från planteringstiden har gått ur tiden. Vart går dom? Min faster är på väg hit, och hon är välkommen!

Själv längtar jag redan till nästa Kåvepenintablett, för det “känns” i kroppen att det var rätt. Har varit med om det en gång tidigare, att en tablett har verkat bums. Det var 2010 när jag druckit kommunens avloppsvatten (läckan på Skolvägen-Tingsgatan), och senare kände att jag höll på att gå åt i “kokande blod”, typ att blodet var fullt i småkryp – och vips när jag tagit en annan sorts antibiotika, så var den känslan borta. Allmän blodförgiftning?

Nå, nu ska jag inte tänka på det. Döden är naturlig när man blir äldre, även om det är ledsamt. Och själv är jag på väg att bli frisk, så jag måste börja tänka på morgondagen och jobbet. Tur nog inre tjänst inplanerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *