Multisjuk inkubation?

Hm, det var länge sen jag blev däckad så snabbt. Åt en thai-mat och sen blev jag varm och orken var borta, ont i ryggen, nacken, huvudet, halsen och öronen… lätt illamående… och jag undrar om det är en lätt matförgiftning, inflammatorisk feber, halsfluss eller öroninflammation? Lutar åt det sistnämnda, igen! Hm, hm, undrar varför jag börjat drabbas av barnsjukdomar på äldre dar?

Nå, det hindrar mig inte från att fundera… efter jämförelse med nedan sköld jag fotograferat, och denna bild från datorn… http://www.svenskadel.nu/grotenfelt.htm

– Har den svenska ätten tagit en ny egen sköld, eller varför har de svarta vingarna blivit vita, och de röda flaggorna också vita? Kan det ha med krig och fred att göra, eller är det tro och politik?

Jag tror att det har med tiden att göra, d v s att den ursprungliga skölden ser för kombat ut, vilken jag som adlig tjänstefolksgren dock föredrar, originalet.

Voi, voi, och jag som skulle ha så mycket att göra där ute, blir liggande här inne. Det är tur at jag kan övervaka mina får här genom fönstret, och har föräldrar som kan hjälpa till. Men ingen gubbe, för han är hemma. Vilket är trist såna här gånger, när man vill bli “uppassad” i sängen 😉

http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%A4rgsymbolik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *