Stupar…

– i säng!

Oj, oj, oj, oj, så trött jag är, både i ögonen och kroppen. Lastat tunga fönster, lastat grejer, bogserat bilar, täckt över veden (som vi gjorde igår), och stampat gården ännu mer, med risk för att det blir halt…

Nå, nu börjar det kännas riktigt bra, bara båten som är kvar, och jordfärsen som också borde komma sig in under tak, innan det blir för mycket snö dit. Ja, och så skifta plats på skoter och 4-hjuling… men SEN kan jag förflytta mina pyssel under tak och inomhus.

Men sagt, nu i säng! Konstaterandes att den extra timmen, som kom i natt, är väl förbrukad – Nöjd!

Och här ser ni det arbetsredskap som gör mig mest nöjd från igår, trots att klyvkap-giljotinen är riktigt farlig om man ej är varlig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *