Vad är en skärmdump?

Blev uppringd av en känd journalist idag, som frågade om jag var med i UMF och kunde fixa en “skärmdump”. Nej, sade jag, jag hade inte gjort det även om jag skulle ha varit med. Sen läste jag själv Expressen, och lyssnade även på radion, och måste säga att jag utifrån det här inslaget mest tycker att det är lite kul!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/poliskaren-i-blasvader

Poliser, som ska skriva så sakligt och formellt i alla anmälningar och förhör, och vara så artiga och trevliga även åt elaka personer som svamlar eller kränker poliser, måste väl också få “ordbajsa” av sig allt skit någon gång?

Men visst, jag håller med de som reagerat, att det är trist när åsikterna blir grovt hånande mot enskilda personer som inte får tillfälle att försvara sig. Hellre då lite mer diffust, som jag fick erfara 2008, när en piketpolis skrev och frågade om jag med min Batongflickans poesi ville bli huvudsponsor för gaypoliserna?

Nå, hur som helst så har poliser väldigt dåligt betalt. Det tycker alla. Men ingen gör något åt det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *