Flow how?

Genom att Markku kom, så började jobben att flyga! Balgripen på, två nya balar hämtade jag, den ena lade jag med precision inomhus, baggarna hålls bakom mitt bygge, tackorna märkta, har hunnit jobba natt, och nu är nytt golv till ladan på god gång. Ja, och jag känner att jag är en god arbetsledare, vad gäller att fixa det praktiska och tänka till, men jag är kanske inte alltid så drivande. Vi är en perfekt kombination jag och Markku, för han driver på, och jag håller koll, samtidigt som vi båda ganska uppfinningsrika och kan se mått, mängder och vinklar till samma resultat. Kul!

Mindre kul är att jag måste lämna honom här hemma, och själv fara till jobbet. Nå, jag ser redan fram emot i morgon, och nya projekt! Och medan jag sover, så hinner han göra en hel del där ute själv, självgående som han är. Skönt!

Sexig är han också 😉

(Och här hör ni vårat tempo http://www.youtube.com/watch?v=_x0VvIw8CLk 🙂

Normalt
http://www.youtube.com/watch?v=P59U0jFMxxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *