Fråga mig, I know

Ja, och nu funderar jag över ett radioprogram jag hörde, och undrar om även ett av dessa reportage har en dold agenda mot en annan “vit”? Svartmålning, kallas det (nej, ingen länk, det är en privatperson).

Men, nu ska jag inte tänka mer på det, för det vinner samhället inget på. Det viktiga är att gå vidare. Fienden vinner nämligen på att folket stannar upp i en konflikt.

Nå, vad har jag då gjort idag? Jobbat, bytt till vinterdäck, krupit under ladan. Måste försöka hinna göra alla jordarbeten klart, för snart blir det hårt! Fast i dag var det mildare ute, trots att snön kommit, och det var rena isgatan och snorhalt när jag körde hem. Eller, kändes det bara mildare, för att jag satte på mig ett par brallor extra?

Hur som helst, så hatar jag att diska. Disken, det står och väntar på mig, och får så göra. Så mycket mer vet jag inte, och inte vet jag vad jag ska tycka om den finska modellen från Torneå heller. Kluvet. (också på radio, men ids inte länka).

Objektiv forskning, det gillar jag däremot skarpt!
http://anslag.rj.se/sv/anslag/35151

Och vad gäller förföljelserna som romerna upplever, likt judarna, och lite extra just nu med polisens påstådda “lista”, så är det ju bara att gå tillbaka till Bibeln och läsa. Det är mycket från Bibeltidens berättelser som påverkar människor idag. Med tanke på det, så är det kanske inte så konstigt att även krig från 1900-talet gör det.

Hm. Hittade nya namn, som Barabbas, Efraim… och nu är jag trött… för vad är det här, om inte en röd lista?

http://www.sametinget.se/6180 som går att beställa för 25 kr http://www.bokborsen.se//Same-Tornedaling-Sverigefinne-Rom-Eller-Jude-N/1615574/5050

Och 2008 reagerade jag över sid 4 här, sista raden i meningen under “målet för samverkan”… http://www.nll.se/upload/IB/lg/info/v%C3%A5rdval/Norrbus081117.pdf

Därför började jag gilla Indianen. Och här flyger han över klassgränserna, med en bok som den gamle tullaren H rekommenderar http://www.goodreads.com/book/show/887542.The_Wind_Is_My_Mother

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *