18 minuter på mig…

Intog en skön position i gungstolen, och i famnen har jag den bärbara datorn på IKEA-knäplattan, och ser att jag bara har 18 minuter batteri kvar… så det får bli kort!

Jo, det jag tänkte skriva om var kompromiss-kaffe – att det blev godare än min traditionella. De tär nämligen så att Markku tycker att Gevalia el-brygg är för starkt och mörkt i hans smak, och jag tycker att hans Presidentti är för ljust och blaskigt. Så, i morse när jag väl orkade mig upp ur sängen efter den hårda blåstnatten som hörts mycket väl genom mitt tvåglas-sovrumsfönster, så kokade jag ett kaffe på 4 mått av respektive – och det blev supergott!

En mörk bas, med bredd, och så det ljusa på som gav munnen ett morgonlyft, aromer genom gommen upp i näsan. Mmmm.

Oj, och nu har jag plötsligt 23 minuter på mig. Så då kan jag berätta om dagens aktiviteter. Det blir att snickra och gräva, samt planera nya jobb. Lasta av, och lasta på. Diska…

Men nej, jag tänker inte skaffa diskmaskin! Markku han tjatar på mig, att nästa maskin jag köper, det ska vara en diskmaskin. Och han visade t o m under diskbänken var den ska stå… och när han ritade en rektangel på det vita, tänkte jag att jo, det jag ännu skulle behöva, är en begagnad självlastarvagn (vit och rektangulär).

Bing, bing, och nu är vi nere i 11. Dags att ansluta till elnätet. Men då vet jag i alla fall att här var det perfekt att sitta! Ett positivt sken i ögat, med blicken rakt mot NNE.

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/psykologi/nya-ron-om-var-personligheten-sitter_7567958.svd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *