Troligen drag

När jag sovit på saken, och pratat med Markku, så har jag kommit fram till att det var gårdagens receptionspass som gjorde nackbesväret. Hm, satt snett, samtidigt som jag hade drag från luckan mot fönstret som var öppet. Jo, och jag är känslig för drag. Men det är ingen förstörd dag idag, för jag kan ändå ta spaden i handen och gräva mig under golvbjälkarna i ladan.

Suck, suck, det jag var med om att ställa till med under 80-talet, får jag nu rätta till efter vattenfacit i hand, d v s felaktiga markhöjder och lutning för en fin gård. Det är väldigt känsligt att bo så här på lermark vid bergssida, med en riksväg som dessutom blockerar naturliga vattengångar, vilket man kan se nedanför, genom att “marken lever” med gropar och upphöjningar.

Sen var det något annat jag skulle skriva om, som jag kom på när jag låg där i sängen, men nu har glömt bort. Hm, hm, och regnet kommer om ett par timmar, så jag får lämna det där hän, och raska ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *