Booom!

Northlands sprängmedelsföretag ska ha “öppet hus” efter Kolkkovägen på tisdag, mellan 18 och 20 på kvällen, det läste jag idag på Bygdegårdens anslagstavla. Hm, det skulle vara intressant att besöka dem, men få se om jag ids, för jag har sökt jobb hos dem, utan att ens bli kontaktad…

Har även sökt ett annat jobb inom gruvbranschen, men inte heller då har jag fått någon feed-back. Kan det vara så att mitt namn är “stämplat” på något sätt? Mycket troligt. Hm, hm. Nå, det är något jag får lära mig att leva med.

Så även jobbet. Dags igen. Aaaaldrig är man ledig. Suck!

Ja, och så är jag på lite dåligt humör också. Fåren har börjat smita, och nu hade de invaderat Inges gård, ända in under farstutrappen… och så typiskt – så hade jag fått punktering på traktorns framdäck när jag skulle hämta en ny höbal åt dem! Suck, suck… till i morgon.

(Eller är jag sur över det här
http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/northland-sl%C3%A4pper-ut-f%C3%B6rorenat-vatten-2442999
att alla pratar om att de brutit mot ett tillstånd, ett tillstånd som inte är ett laga tillstånd (gränsälvskomissionens), som inte är ett tillstånd…)

One thought on “Booom!”

  1. Ja, jag besökte tillställningen “öppet hus kl 18-20” för att konstatera att min bild av det är helt fel, d v s att det var en informationsträff som började kl 18.00 och jag kom sent… Men, det var intressant att se och höra sprängmedelsfirman berätta om sin verksamhet. En verksamhet som inte är pang-instabil, men däremot ska man akta sig 400 m om en bil brinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *