Jag heter Benny

Och jag representerar de 20% som är +

Vad jag yrar om? Mina tankar av igår, då jag fick lyssna till Plannja baskets gamla tränare som är ute och föreläser på offentliga arbetsplatser. En tränare som skulle ha kickat Slatan, och som bara såg tvåfiliga vägar, och tänkte svartvitt. Men, prästsonen i honom sade att han gillade mig, när jag öppnat munnen tre gånger… Och jag gillade honom, för han var smart. Men, han skickade ändå ut mig ur rummet, innan han tog in mig i värmen igen…. och på det sättet fick han tyst på mig för resten av föreläsningen, hållandes den bästa planschen där framme…

– För vem vill hamna ute i kylan igen, när man placerats på topp?

Men, nu är jag väl där igen(?), så… så länge funkade det på mig! 😉

En intressant dag, på många sätt. Och jag får nog ta och öva mig på mamma-taktiken även här på jobbet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *