Från täcket till töcken

Det tär… att jobba natt. Och inte hjälper det att försöka sova sig pigg helller, för hjärnan blir liksom kvar hos John Blund, fastän kroppen arbetar. Eller, kanske inte hjärnan, utan något där emellan, mellan ögonen och hjärnan. Har pysslat med lite ängstädning, och kollat igenom staket. Tänkte även leka lite lantmätare hos kusinen som ska gräva jordvärme, men när jag hörde att fem av sex av tomtrör är ohittade, så backade jag. Hjärnan måste vara helt vaken för att kunna räkna ut var de övriga finns…

Hm, tänk om Försvaret kunde ta över Lantmäteriet, det hade varit bra. Det är ju ändå Sveriges gränser det handlar om – och i bakgrunden ser vi “ilandstigning X”?

Ja, om hjärnan är tillräckligt trött, så kan den platta stenen i det gyllene snittet, förvandlas till en rysk stridsvagn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *