Oväntat?

Nej, inte för mig… http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=5650233

Och idag kunde jag inte hålla mig från att brusa upp på arbetstid…

Fick frågan av lokala ledare, hur jag ser på miljöbrott, och jag sade att jag skiter i det, eftersom jag har överklagat allt till myndigheter utan stopp, inga inspektioner, och inte ens miljöpolisen verkar intresserad…

Sen grinade jag till ännu mer, när jag hörde ledarna vara missnöjda över Pajala kommuns alkoholförtäringsförbud, att den strider mot lag eftersom den är så allmänt formulerad… vilket även jag tyckt redan för ett år sedan när jag överklade det, men förklarade att jag fått på näsan, och det ända högst upp av Högsta Förvaltningsdomstolen! (som tyckte att den är okej)

Men propparna de rykte bara när jag uppfattade att jag uppmnades till det här…
http://www.lag24.se/a/brytande-av-post–eller-telehemlighet,-intr%C3%A5ng-i-f%C3%B6rvar,-olovlig-avlyssning-samt-dataintr%C3%A5ng

Hm, undrar om min lön kommer att sänkas? … hann jag tänka när jag argt stirrade in i den auktoritära f d skidkaptenens svarta ögon… för att sen på lunchen avreagera mig mot fackpampen i stället… Frågade när facket ska börja höja polislönerna, så att jag får betala statilig skatt igen, precis som då när jag var ny polis… och motfrågan eller påståendet blev att jag har röstat på Moderaterna…

Nej, jag gillar inte att prata politik i tjänsten, och jag gillar inte att polisfacket gör en massa annat än att set till att poliserna hänger med i löneutvecklingen! Grrr, ja, just det, det har varit en sån dag igen (men jag står för att jag tycker att facket mest agerat “skuggledning” 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *