DK och FI

Tupperware, är stort, eller störst, just i dessa länder, hörde jag i kväll, när jag själv spenderade iväg nästan 2000 kr… på plast!

Ja, jag köpte lite byttor, mirakeltrasor, en grillbotten i plast, en gryta i plast, en vanlig kniv och en vattenflaska… när jag egentligen bara skulle beställa två matlådor till Markku. Hm, men hon var så trevlig hon som förevisade produkterna, och syrran som var värdinna, hade så gott fika, att man ville liksom öppna sin plånbok som tack… och jag tror att det är det som är hela konceptet med dessa s k homepartyn?

Nå, jag ångrar mig inte, för produkterna var verkligen fina. Byttorna var svarta, och man ser igenom att jag ska ha kaffe resp oboy i dem, och locken är 100% smidiga på plats. Likaså grytan, som är skiffergrå, och i en handvänlig form, samt extremt lätt att hantera – väger ingenting! Kniven har inslag av skrikande orange, en bra varningsfärg vid rotfruktshantering, och trasorna är passande koboltturkosa, för att göra microfibermirakelstädandet mindre “knapsu”. Och slutligen vattenflaskan, den är i kontrast Paris Hilton rosa, och passar perfekt att gömma i handväskan!

Grillbotten… till mikrovågsugnen… den kan jag inte skriva något om än, innan jag testat! Men, om den har samma funktion som Atrias medföljande pizzatallrik, så funkar det verkligen – för köpepizzan blev riktigt “stenugnsbakad” på 3 minuter i mikron! http://www.tupperware.se/produkter/ultrapro-grillfad

En trevlig kväll, och nu ska jag hem och sova. God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *