Jakten närmar sig…

Det börjar pirra i hela kroppen, och ögonen har börjat fokusera sig på älgspår samt spillning. Ser ut att vara mindre i år än tidigare, men vi får väl se. Är ute med Markku i sista stund, och gör de spångar som vi planerat redan i våras. Bra att gå över diken, så att man kan gena genom skogen. Och inte gick jag vilse! Chansade att gena, och kom dit jag planerat, så att jag fick lift med Markku. Nu tillbaka. Väntar bara medan Markku ännu äter kaka.

En skön dag har det varit, och jag har visslat i kapp med lavskrikan. Det är nästan som att den visste att snart har skogsmänniskorna fläsk och korv med sig, för den kom väldigt nära. Innan blodsockret mitt hade skjunkit, så hann jag även köra fast 4-hjulingen 2 ggr. Båda gångerna fick jag vinscha den att stegra, så att jag med motorsågen kunde kapa de höga stubbarna under. Hm, hatar höga stubbar.

Nå niin, nu ska vi ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *