Ett litet hån

Pappa förklarade att han har begynnande starr enligt optikern, och att han ser lite suddigt, varefter han rattade och rattade på sin kikare. Hm, men när vi skjutit klart, så var han en klar segrare. Ja, då har vi bössorna inskjutna inför älgjakten, och min kikare går 10 cm åt vänster, precis som siktet. Märkligt.

Märkligt, att Markku måste komma hit, innan jag tar mig för att diska och köra tvätt. Hm, annars är jag bara ute, och ute. Älskar att vara ute, och kunde vara ute hur länge som helst! Men nu är det tydligen lördag, och då ska man ta det lite trivsamt också, med bastubad och sånt.

Och i morgon är det söndag, då man borde ta och vila upp sig lite. Får se hur det går med det, eller om jag väntar med det till älgjaktspasset. För i år har jag tänkt ha tålamod att sitta på pass också, inte bara smyga omkring som en indian…

Men, varför är det så många som har tappat sugen för jakten? Frågade flera igår, jägare som jag känner till, och de sade nej, de ska inte jaga på måndag. Nej, nu ska jag inte skriva så mycket mer på Markkus Samsung, utan kolla lite e-post i stället.

Tjingeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *