Regnig motorsågsdag

Ilskan börjar bli ett minne blott, och det var flott, att få kvista upp surfällningen – ett koncept helt i vår smak! Alltså, både Markku och jag konstaterar att det är ett bra system, att fälla björken hastigt kring midsommar, i uppåtgående måne, för att sen kvista och ta hem den mot höstkanten så här. Torra stammar, och lättare att lyfta.

I övrigt har jag inte filosoferat så mycket, men kan konstatera att jag lever liksom två liv. Ett liv på jobbet, och ett liv här hemma. Faktiskt, nu när jag är tillbaka i vardagen, känns det overkligt att jag har varit i natursköna Kallak. En ö som Seskarö, kändes det som, och vad hade kustburna sagt om en gruva där?

Såg Kvikkjokk på håll, och det lockade… så, om jag någon gång ska fjällvandra, blir det nog där.

http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/upptack/Omraden/Lappland/Fjallstationer/STF-Kvikkjokk-Fjallstation/?gclid=CJitiKr1hLkCFTF2cAoduBsA6w

Som fina vyer genom fönstret… en passande låt från Markkus TV-program…

http://www.youtube.com/watch?v=w9h3VycOXq4

Sexiga toner, eller hur? (eller är det kanske motorsågen som har fått igång mitt testosteron 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *