Alternativ till godis

Torrsaltad ryggfläsk. Salt sådan. För salt, för att kännas som mat. Typ som en blandning mellan salta sillar, salta grodor och turkisk peppar – Gott alltså!

Sitter och mumsar medan jag går igenom nyhterna här på nätet. Det har varit två intressanta dagar i Jokkmokk, och jag har skrämt en kollega med min intuition, och en annan köpte min teori om vita renen, för han såg några brunar fläckar på den, och var millimetrar från att få en stock i nacken! (ja, även poliser tar hjälp av humor för att mäkta med allvaret)

Med humor, så kan jag även använda mina erfarenheter från 2008… och blev lite överraskad av svaret, “Fan, vad häftigt!”, när jag berättade att jag blev hämtad till psyket när jag överklagade Northlands gruva i Kaunisvaara… Fan vad häftigt, det är första gången jag själv kan skratta åt det tillsammans med någon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *