Snabbare än kvickt!

Innehållet du angav accepterades inte… säger datorn, men jag försöker på nytt.

Ja, jag har kört hoj i helgen, och senast nu, nyss. Men det är inte det hastigheten handlar om, även om jag gillar att axa upp så fort som möjligt. Det är skönt… och kanske just därför jag kör hoj? I alla fall 50/50 med kurvtagningen, som jag anser att jag blir bättre och bättre på. Förr kunde det hända att jag kom ut på den vita linjen, men nu har jag mina knep, förutom hasigheten förstås.

Sen jag köpte mina stretchjeans, med plats även för höftplattorna, så har jag blivit lite smidigare i höftpartiet. Numer gör jag så inför kurvtagning, att jag viktfördelar från midjan på ena skinkan, sen smeker jag tanken med samma lår, och det brukar räcka för att gå. Men gör det inte det, så brukar jag vika ut även huvudet lite, så axeln följer med. Och räcker inte det, så för jag ut låret från tanken, och viktfördelar i stället tillbaka mot den andra skinkan, och stödjer tanken med det andra låret i stället. Är det riktigt skarpt, så måste jag ju även styra lite.

Och vad gäller klädseln i sin helhet, så har det blivit helt perfekt. Med skinnjackan som har snedknäppt hög krage att ha över halskragen, en dragkedja för ihop-koppling med byxan, och plats så att min ryggplatta ryms precis, så kan jag inte klaga, inte ens på drag mot hals eller nacke. Sen har jag lärt mig att ha sport-BH under t-shirt, för det ger en värmande luftficka mellan tuttarna, vilket värmer skönt mot mina känsliga bronker. I övrigt är det bara skönt, skönt, skönt – med dragvinden som kyler varma dagar som igår och idag!

Utflödet, det är det som har vänt. Inte en krona behövde jag lägga ut, trots kärvande bakbroms, och slang som fattades till batteriet. Fick t o m reklamerara min Marimekko-tunika som jag fått i julklapp, som inte tålde handtvätt. 150 kr, det är allt som har gått i bensin. D v s mindre än 70 öre/km, och 0,4 l/mil, trots att den kärvande bromsskivan hasat och gått varm som en stekpanna innan Markku justerade den med OK:s verktyg.

Tänk att “ståproblem” skulle kunna ha orsakat sånt här?

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://media.moddb.com/images/downloads/1/26/25604/Ghost_Rider.jpg&imgrefurl=http://www.moddb.com/mods/gta-ghost-rider/addons/ghost-rider-mod-full-pack&h=168&w=300&sz=1&tbnid=Ru5ewo6ip4cwCM:&tbnh=112&tbnw=200&prev=/search%3Fq%3Dghost%2Brider%2Bmovie%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ghost+rider+movie&usg=__9ZiOrTrjzy7R2r4viYMnOCMT0U4=&docid=bjqhmk5GGR-Z-M&itg=1&sa=X&ei=teP_UdPrA8Sm4ASe8ICwCg&ved=0CJABEPwdMAo

(kört för lite, använt bromsen för lite, enligt mekanikern Reiska – “det är vid O-ringen det kärvar, men det är bara att köra även om den går lite varm” – och inte ens kedjan var för slapp som alla säger!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *