Yrvaken kl 22

Har kollat YR.no så många gånger under hötiden att jag blir yr, och yrvaken var jag igår kväll när jag handlade en korv på OKQ8 innan de stängde, och jag skulle köra till Överkalix. Detta var jag eftersom jag faktiskt lyckades somna ett par timmar innan nattpasset, trots att jag drack två koppar kaffe precis innan, hos syrran som fyllde 43.

Natten var lugn, både i Överkalix och Övertorneå, och troligen även i Pajala. Några korpar höll dock högljudd låda i småtimmarna, då någon slängt sopor i Tingsparken.

Nej, nu ska jag försöka väcka min lite sega hjärna med en liten skogspromenad i nordanvinden. Hjälper inte det, så ska jag börja slå med lie i fårhagen. Eller, som jag brukar skriva – i min Herres hage. Mor, far och två av mina fastrar, de for till kyrkan på Gudstjänst, men jag tycker att det känns lite väl högtidligt, och föredrar naturen under bar himmel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *