Andrum

Ja, nu har jag allt plockehö under tak, och kan pusta ut under ett nattpass. Sen måste jag fundera ut hur jag ska få allt att torka, innan jag lägger det på hög i ladan. Har en höfläkt, men den är så kraftig och stor, att allt bråte som har samlats i den stora ladan, kanske flyger iväg? Om inte annat, så skulle jag få leta höstråna lite här och där.

Nej, nu ska jag inte tänka på hö och bondeliv för några timmar, utan måste koncentrera mig på blågult i stället. Trevliga färger, som även fanns med i Länsstyrelsens tilldelningskuvert. De fällda älgarna ska märkas med vajer i år, och håller säkert bättre än plastbanden.

Huh huh, skönt att semestern är slut, så att jag får vila mig lite i bil också emellanåt, och se annat än mina egna ägor. Körde lite motorsåg in i det sista, men nu måste jag skynda mig att byta om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *