Vulva och sånt..

Sent hemkommen, körd av Markku, som blev chaffis till Rai Rai band, genom att jag tog ett par Norrlands redan där vid två, kan jag konstatera att kvinnor är bäst. Trevliga karlar har jag träffat, och ex, men kvinnorna dominerar, liksom Linda Bengtsing som var bra med publiken. Magdalouisas venusberg var som en kraftig skeds baksida mot låret, och Katarina kunde beskriva sin situation som en icke svikare mot släkten, genom utvecklingsteorin som är vida känd inom psykol0gin. Ja, och så en eloge till Markkus kvinnliga sida, som tålde allt, från redogörelse om pimppis förvandling till pillu, och kikkelis förvandling till kulli, och mina lyft från 93 kg till 110 kg, utan kiss i byxan den här gången (karlar tagna upp i midjan på showgolvet 😉

En titt till fåren, och nu i säng. Trevlig marknadshelg! (och här kom det, det jag skulle säga till Nicke, men som aldrig kom… http://sv.wikipedia.org/wiki/Ina_Scot )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *