Men hjälp, tänkte jag…

Att nu straffar det sig att ha bakis och göra smutsjobb på en söndag… när Nuffens olja bara rann och rann, och jag i halvpanik fick springa och hämta än fler kärl. Den gamla Nuffielden visade sig ha nästan lika stor transmissionslåda som Fiaten, som har 50 liter. Men, jag tror att Nuffen hade fått i sig lite extra vatten också, för oljan var ärtsoppegul-grön… nästan som spya, sade jag till Markku som låg där under traktorn.

Och bakisen den fick jag från Kaalamakoski, där det var en trevlig fest igår. Helgrillad ren i kåta, levande trubadurer, karaoke TV, hoppestudsmatta och jätte trevligt folk – riktigt kul sade Markku senast i kväll innan han åkte.

Potatisarna hann också komma i backen innan åskvädret slog till igår, och nattens regnande kom som på beställning – för potatisarna, men också för att det inte förstörde festen som var utomhus.

Hm, och kan det här vara svaret från igår?

“Tres Cruces Sur”

http://www.utsidan.se/cldoc/da-fienden-slutligen-somnat.htm

http://www.youtube.com/watch?v=tQsZujjZWs0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *