Less på media

Eller rättare sagt, less på medias överrapportering, som har fått Northlandskrisen att fara upp och ner som en jojo. Men det är samtidigt givande, för utan media skulle man ju inte veta någonting, och idag drog jag t o m på smilbanden åt reportern som upptäckt att han “farit med” i hysterin igår, och att allt inte alls är klart som han sagt. Sen gläder det mig att konstatera hur snabbt Anders och Aaro fattade galoppen om gratis reklam!

Nå, själv har jag inte så mycket nytt att säga eller analysera, men jag tycker att alla småsparare som förlorat pengar på aktien, och de som eventuellt tänker köpa dem, ska läsa vad den klartexta mannen från Avanza säger

http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6854613

Sen blev jag också förvånad när Bilprovningen hörde av sig med anledning av att de tagit del av min blogg… och tänkte direkt att nu ska de locka in mig för en 2:a som straff för kritiken… men min chef menade på att det är vanligt att företag följer bloggar. Hm, kan de ha bevakat “Bilprovningen” som ord i alla bloggar, eller är det mun mot mun metoden som gett dem kännedom om min ilska?

Hur som helst, så är det ett effektivt sätt att “angripa fienden” på, att ta kontakt sådär, för nu är jag inte bara chockad till tystnad – jag är inte längre en missnöjd kund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *