Skillnad på stift och stift

Jo, nog är det skillnad alltid – hojen går ovanligt jämnt med HD originalstift, inget vajande hit och dit heller på tomgång. Och genom besiktningen gick den galant, skönt. Nu kan jag köra 2 somrar till nästa. Men tänka sig, i Finland behöver man inte besiktiga sina motorcyklar alls, märkligt.

Lite kallt vart det, och det var ju tur att jag bunkrade upp med ett par vindstopperkalsonger i bh:n, för att inte få en rejäl luftrörsinflammation som förra sommaren. Är lite känslig vad gäller bröstkorgen nedanför grenröret så att säga, och vindraget blir hårt utan vindruta. Det märkte jag inte minst när jag körde pappas 5900 i våras.

Nej, nu måste jag ut och fortsätta mina machosysslor. Släppte nämligen ut oljan direkt jag kom hem, och måste nu leta fram de nya flaskorna och filtret. Igår körde jag traktor uppför bajshögen, och kom på att jag måste läsa lite mer i servicemanualen där också. Typ växellådsolja, det har jag aldrig tänkt på att kolla upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *