Usch, vad obehagligt!

Minns att jag reagerade kraftigt på mediarapporteringen kring det s k Stenvallsmordet, och nu gör jag det över de makabra fynden i Boden. Grymma brott, och anhörigas obeskrivliga lidande, är en sak, men att inte kunna vara på plats och göra analysen som får fast gärningmannen/gärningsmännen är totalt frustrerande!

Därför ska jag nu leka häxa, för att min hjärna ska få lite avlastning… och jag ser… finsk Jesus-tejp (silvertejp)… ljusaktigt hår… tillverkat 1961… sen tog det slut, och jag måste ut.

Men, innan jag gör det, så måste jag säga att jag är imponerad av allt som är gjort i metall i gruvan. T ex en grävmaskin som väger 700 ton, och kan lasta 70 ton i skopan, och trucken, vars flak är stort som ett hus, tar 200 ton, och körs baktung gungande uppför en lutande brant av en liten tjej… som troligen måste bli sjösjuk när däcken fortsätter att gunga fram-bak minuten efter stoppet? Hur som helst så hade jag aldrig våga köra den, för jag vet hur lätt en fyrhjuling kan stegra sig med tung last.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *